Personlig 
fordybelse

Aktuelle kurser i personlig fordybelse, se Indrebarn.dk

Kurser der kombinere maleri og personlig fordybelse  følg linket OM MALEKURSER i navigationen foroven.Om vores kursister
Vi har kursister med meget forskellig baggrund og i alle aldre. Nogle bruger vores kurser helt privat, og andre i et fagligt miljø. Vores kurser er for alle, som har lyst til at forkæle sig selv med et kursus, der åbner døren til de tankemønstre og følelser, der kan præge den måde, de fleste oplever og møder verden på. Gennem årene har vi været heldige at få dejlige kursister, som passer godt sammen, og som gør det til en fornøjelse at undervise.

Om vores kurser i personlig fordybelse
Nogle af os oplever ind i mellem en uforklarlig tristhed, nervøsitet eller angst, andre oplever, at de altid skal være bedst, og det kan betyde stort arbejdspres og måske stress. Der kan være mange årsager til at undersøge, hvad der egentlig foregår inde i os, og mange bliver først rigtig interesseret, når de kan se, at der er stor afstand mellem det, de gerne vil, og det de faktisk gør. 
Kursernes mål er at give den enkelte en forståelse af og redskaber til at håndtere egne følelser og tanker, og dermed understøtte en proces mod større livsglæde og bedre kontakt til andre mennesker.

Kursernes fokuserer på den rigdom, der ligger i vores indre verden. At vende blikket ind ad og få større forståelse for sig selv er et godt redskab til større livsglæde og velvære. Indsigter i egne følelser og tankemønstre kan give større accept af dig selv og de mennesker, der omgiver dig.

Stoffet formidles gennem tegning, meditation og bevægelse. Intentionen er at gå i dybden uden at overskride personlige grænser, og formen er nænsom og omsorgsfuld.¨Kurserne er ikke terapi eller behandling, men baserer sig på selvhjælp. Se mere om kursernes baggrund og forudsætninger på hjemmesiden: www.indrebarn.dk