Forkæl dit indre barn med et malekursus
Link til tilfredse kursister


Personlig udvikling gennem maleri.

Maleri er andet og langt mere end at male et billede. Nærvær, fordybelse og oplevelse af egne følelser i forhold til maleriet er små skridt på vejen mod forøget livsglæde. Et malekursus kan løfte og sætte i gang.

Gennem årene er det blevet tydeligere og tydeligere for os, at arbejdet med maleri giver en tryg ramme for personligt arbejde. At male et billede har dybest set ikke noget formål ud over at glæde den, der maler. Alligevel og måske netop derfor har det vist sig, at maleprocessen kan tydeliggøre præstationsangst og bekymring for, hvad andre mener og belyse følelser, der til daglig ikke når bevidstheden. Da processen foregår i et trygt rum uden for hverdagen, kan den enkelte tage kærligt i mod alt dette. Det er healende og giver nye kræfter til at tage med hjem. 


Find information om de aktuelle kurser i navigationen til højre.

Fotos fra tidligere kursus: 

IMG_0934.jpg (34217 byte)

Maleri og personlig fordybelse

144_4441.JPG (190347 byte)

144_4447.JPG (193847 byte)

Vores baggrund:

Peter Mengel se info www.indrebarn.dk
Indre Barn terapi

Lars Bjødstrup er uddannet NLP -praktitioner fra Dansk NLP institut. Desuden har Lars Bjødstrup haft lange forløb med egen terapi og fuldført en række kurser hos den Amerikanske Mester Art Read. I forbindelse med vores kurser modtager Lars Bjødstrup supervision af en uddannet terapeut.

 

Intuitiv maleri / Intuitiv maling
Vores kurser er fokusere på den indre verden gennem nærvær og opmærksomhed. Det intuitive spiller en stor rolle og er del af kurserne. Ønsker du kurser, der kun beskæftiger sig med intuitiv maleri anbefaler vi at du prøver en af de mange udbydere af den type kurser kurser.

Intuitiv maleri / Intuitiv maling- Introduktion til intuitiv maling
En grundig introduktion til Intuitiv Maling som er en speciel teknik, hvor man lærer at give slip på den ofte styrende kontrol og eventuelle forestillinger ....

Stikord: Maleferie, maleterapi, terapi, maleterapi, sommerkurser, sommerkursus, malekurser, malekursus, male, maleri, sommer, langeland, kurser, kursus, ferie, Langeland, Fyn, kunst, kunstnere, sommerferie, akryl, acryl, acryllic painting, watercolour, watercolor, akvarel, indre barn, John Bradshaw, Indre Kritiker, inner child, personlig udvikling, personlighedsudvikling, essens, personlig udvikling, personligheds udvikling, intuitiv, intuition, intuitivt,

Sommerkurser på Langeland er dejligt. Ferie og kurser er en god kombination. Male akvarel er en afslappende aktivitet, der giver akvarelferien en ro og fordybelse. Maleferie, malekurser malekursus med akryl og akvarel er gode sommerkurser.

Link til andre hjemmesider med information om emnet:

A. H. Almaas

Hal & Sidra Stone

ID-Uddannelsen

Indre Barn terapi

link til udvikling på andre måder andet om personlig udvikling

Link til andre sider med personlig udvikling som tema:    

personlig udvikling,   personlighedsudviklingMeditative Malekurser  intuitivt maleri  intuitiv maleri, http://www.kunstterapi.dk/  personlig udvikling og maleri intuitiv malekurser- indre barn malekurser  personlig udvikling kurser personlig udvikling kursus, maleterapi, 

til toppen af siden