innovator

MUSISK KOMPETANCE

Kurser, refleksion
og perspektiv.

Kreativ og innovativ kompetence

Den kreative og musiske kompetence er højt skattet i den foranderlige verden. Evnen til at omstille sig såvel intuitivt som kreativt fremstår som et større og større behov i mange dele af samfundet. Især kombineret med evnen til rationel og dynamisk tænkning.
  Det moderne samfund stiller krav til alle. De udfordringer og processer vi møder både i erhvervslivet og i privatlivet, kan sidestilles med det krævende arbejde med en billedflade. Hvordan gribe processen an, og hvordan komme videre i arbejdet med at finde løsningen? I vores arbejde som undervisere og kunstnere har vi erfaret at netop dette arbejde åbner og former nye muligheder, nye veje.

 

 

Kurser
Evnen til at se er et vigtigt redskaber for at kunne skabe nye billeder i den nye virkelighed. I et lærerstyret forløb med farve på papir  vil indre billeder, verdenen omkring os og det helt konkrete materiale belyses og blandes. Koncentreret og kreativt arbejde i den kunstneriske proces er en mulig måde til dyb koncentration og eksistens. Tilstanden er i sig selv helende og livgivende, og desuden kan den åbne for ukendte innovative energier.

 

Refleksion og perspektiv

I vores atelier har vi tit glæde af at have elever, praktikanter eller mennesker der har en hverdag i et stresset job. Fælles for dem er at de har behov for arbejdsro og inspiration for at undersøge, genopdage og videreudvikle deres musiske og innovative evner. Her hos os, langt fra den travle by, er det muligt at reflektere, undersøge og opfylde egne behov, fundere over muligheder og sætte i perspektiv.

 

Et ophold i vores værksted er en mulighed for selvstændigt kreativt arbejde Du indgår i den daglig rytme, i måltiderne og diskussionerne, og du bliver inspireret af miljø og natur. 

 

 

Kurser, refleksion og perspektiv

Du kan kombinere et ophold ganske som du har lyst. Du kan få egentlig undervisning, og du kan kombinere undervisningen med timer i værkstedet hvor du arbejder selvstændigt.

 

 

Ring eller mail, vi finder en løsning

 

 

Vores erfaring

Vi har mange års erfaring i undervisning på mange niveauer. Vi afholder private kurser for interesserede, og vi har afholdt efteruddannelseskurser for bl.a. Danmarks Pædagogiske Universitet. I andre sammenhænge har vi lavet efteruddannelse for undervisere og mennesker der i deres arbejde har brug for inspiration og erfaringer de ikke kan få på anden vis

 

 

til toppen af siden