d

Malekurser: Om værkstedskurser og anden undervisning.


Værkstedsophold, og andre gode tilbud
Der er i øjeblikket begrænsede muligheder for at besøge os eller komme på værkstedophold

Undervisning og arbejdsro.
Ønsker og behov
Vi tilrettelægger vores samarbejde med eleven individuelt efter elevens behov og ud fra de muligheder, vi har. Det er således elevens ønsker om undervisning og kurser, der er det bærende element i undervisningsforløbet.male kursus malekursus

Eksempler:
Værkstedsundervisning/værkstedsplads: 
På vores værksteder arbejder eleverne selvstændigt i hovedparten af tiden. Vi vil så kritisere og diskutere værkerne med eleverne. Udover arbejdet med egne værker får eleverne også mulighed for at give en hjælpende hånd med, når det gælder vores arbejde med værker til udstillinger. Det kan f.eks. betyde, at eleverne maler på vores værker efter grundig instruktion. Eleverne har i øvrigt mulighed for at modtage undervisning i farvelære, komposition og tekniske færdigheder relateret til maleri.
kurser maleri male

Lene Andersen, der har lavet et studieforløb under den fri ungdomsuddannelse, var i november 2001 i praktik her i vores maleværksted..  

male kursus
Vejledning/supervision.
Det er muligt at besøge os en gang imellem for at få vejledning i forbindelse med det skabende arbejde. Eksempelvis kan eleverne arbejde hjemme for sig selv, og så komme med værkerne på vores værksteder og modtage kritik og vejledning. Særligt for videregående elever.

Varighed
Planlægges individuelt, men både længere og kortere forløb kan tilrettelægges.

Betaling.
Betaling aftales individuelt og ud fra det valgte forløb.

Hvor og hvordan
Kurset finder sted i lokaler i og ved vores bolig, der ligger på det dejlige Sydlangeland, 3 km nord for Bagenkop. Det er nemt at komme hertil: 1,5 timers kørsel fra Odense eller Nyborg.

Overnatning:
Vi henviser til indlogering på et værelse, sommerhus eller camping. Vi hjælper gerne. 

Et sådan forløb er særdeles effektivt, da der her er mulighed for at koncentrere sig fuldstændigt om arbejdet. Det er selvfølgeligt muligt at flytte her ned en periode. Vi kan i lokalområdet finde særdeles billig overnatning, så kontakt os, så vi kan diskutere, hvordan det kan lade sig gøre. 

Ring endelig, hvis du er i tvivl om noget:
62 56 22 62.
Vi finder altid en løsning.

til toppen af siden