Stikord: Sommerkurser, weekendkurser, kurser i maleri, malekurser, malekurs

 Kursusprogrammer.

Vi kan afholde mange forskellige kursustyper, her kan du se nogle af dem. Lade inspirere og eventuelt kontakte os, så vi sammen kan arrangere et kursus.

Maleferie
Individuel undervisning formiddage.
Tilbud om meditation morgen og aften. Værkstedet er åbent hele døgnet. På kurset vil vi bruge akrylmaling.
Tidspunkter gælder for sommerkurserne:
Søndag: Ankomst 16 - 17.30, velkomst 18 og spisning 18.30 - 19.30, meditation kl. 21 - 22
Mandag, tirsdag, onsdag, torsdag: Meditation kl. 9. - 10 og undervisning kl. 10,30 - 12,30, meditation 21 - 22
Kurset slutter fredag kl. 14

Maleri for begyndere og øvede 
Kurserne er værkstedskurser med mulighed for at arbejde selvstændigt. Undervisningen består af råd og vejledning efter den enkeltes behov eventuelt krydret med mere tilrettelagte forløb efter kursisternes ønsker.
Det er muligt at arbejde akrylmailing.
Link til tilfredse elever: Maleri for begyndere og øvede


Akvarel for begyndere
Gennemgang af grundlæggende teknikker, øvelser og kreativ leg..

MALERI OG PERSONLIG FORDYBELSE

Maleri i nuet

Nuet er i realiteten, det eneste vi mennesker kan forholde os til. Nuet indeholder kilden til nærvær og intens oplevelse. 

Malekurset indeholder meditation og konkret arbejde med fordybelse i nuet gennem maleri. De konkrete arbejder udføres på store stykker papir med akvarel og akryl. I kurset indgår musik og dans.

Pædagogisk vil kurset give teknikker til at skærpe din evne til at registrere og dermed opleve nærvær. På kurset er målet ikke maleriet, men maleriet som et redskab til forståelse af den indre balance mellem tanken og oplevelsen af nuet. 

Dette kursus er inklusiv materialer, og du skal derfor indbetale ekstra kr. 350,-. Beløbet lægges til kursusprisen på tilmeldingsblanketten.


Nu og Her: Maleri & personlig fordybelse  
Kurset fokuserer på den rigdom, der ligger i vores indre verden.
At vende blikket indad og få større forståelse for sig selv er et godt redskab til større livsglæde og velvære. Indsigter i egne følelser og tankemønstre kan give større accept af dig selv og de mennesker, der omgiver dig.
Forløbet indeholder samtale, meditation, bevægelse, musik, tegning og maleri, på dette kursus er maleriet et redskab til at opnå nærvær og kontakt med de kreative resurser, vi alle har. Vi fokuserer således ikke på maleteknikker, men på det der opstår spontant og intuitivt.
I kurset indgår en dele af forløbet beskrevet under: "Maleri i nuet"
Kurset kan gennemføres af såvel begyndere som øvede malere. Ønsker du mere traditionel maleundervisning, anbefaler vi, at du tager et af vores øvrige malekurser. 

Dette kursus er inklusiv materialer (akvarel og akryl), og du skal derfor indbetale ekstra kr. 350,-. Beløbet lægges til kursusprisen på tilmeldingsblanketten.

Link til tilfredse elever: Maleri og personlig fordybelse

Kurset er ikke terapi eller behandling, men baserer sig på selvhjælp. Se mere om kursets baggrund og forudsætninger på hjemmesiden: www.indrebarn.dk

Maleri og meditation 
Kurserne er værkstedskurser med mulighed for at arbejde selvstændigt. Undervisningen består af råd og vejledning efter den enkeltes behov. Du kan frit vælge mellem at arbejde med akryl eller akvarel eller begge dele.
Morgenen og aften vil der være tilbud om meditation. Desuden vil der i løbet af dagen være et kortvarigt tilbud om refleksion og fordybelse.  Ønsker du opgaver, der vender blikket ind ad, kan vi hjælpe med forslag og ideer. Ønsker du at fordybe dig i dit helt eget rum uden vores indblanding, er der også mulighed for det. Kurset er tænkt som et frit rum til dit indre.

Med venlig hilsen Peter
Telefon 62 56 22 62 / 40 40 74 22