´

Velkommen til vores malekurser.

Vi er glade for, at du har fundet frem til os, og vi håber, at du vil føle dig inspireret til at deltage i et af vores kurser. I de seneste mange år har vi arbejdet med kunst og undervisning. Vi synes, det er sjovt at undervise – spændende at se udvikling i evner og talent.

På vores hjemmeside her kan du se mere om, hvad vi laver, og du kan finde fotos og andet materiale om vores kurser.

Om vores kursister
Vi har kursister med forskellige baggrunde og i alle aldre.Vores kurser er for alle med lyst til at udtrykke sig gennem maleri. Nogle bruger vores kurser helt privat, andre i et faglig miljø og atter andre til en gave til et kært familiemedlem eller en god ven. Vi tager os omsorgsfuldt og fagligt af både den nervøse begynder og den erfarne maler. Gennem årene har vi været heldige at få kursister, der passer godt sammen, og  som gør det til en fornøjelse at undervise.

Om vores kurser
Vi har mere end 20 års erfaring med at undervise i maleri. De første år  var fokus på akvarel, men senere fik vi og en hel del af vores kursister mere interesse for at arbejde med akrylfarve på lærred. 
I de seneste år er tilbudet om maleundervisning suppleret med et tilbud og personlig fordybelse i kombination med maleri. 

Vi har med andre ord flere forskellige kursustyper . 
I navigationen til venstre kan du finde mere information om vores forskellige kurser.

Med venlig hilsen Peter